Interieur design

Maatwerkinterieurbouw.nl verzorgt altijd designvol en stylish interieur op maat.

Maatwerk interieur design

Omdat wij maatwerk leveren beginnen we altijd met een eerste kennismakingsgesprek. Hierbij komen wij bij je langs en inventariseren wij jouw wensen dit leggen wij vast. In onze werkplaats zullen wij vervolgens verder brainstormen over het interieur design. Wanneer we klaar zijn zullen we een passende offerte op maat toesturen met daarbij de opdrachtomschrijving en tijdsindicatie.

Wat kunt u verwachten?

Wij zijn echte interieurbouwers & designers van huis uit. We hebben ons niet persé gespecialiseerd in één bepaald onderdeel maar blinken uit in alle aspecten. Naast dat wij gevoel hebben voor een pracht staaltje design, hebben wij enorm hoge technische kennis. Ons team staat bekend om haar hoge efficiency & transparante denkwijze. Niets is ons te gek.

Vrijblijvend offerte aanvragen

Akkoord?

Is het voorstel akkoord? Dan zullen we starten met het project en direct beginnen met het inmeten. Vervolgens zullen we aan de slag gaan met de productie geheel in eigen hand. We zullen korte lijnen hebben met de klant en dat zorgt voor prettige communicatie en een fijne transparante samenwerking.